about rianne

Losbol, zonnetje in huis, enthousiast, koffieverslaafde, liefde voor tuinieren en planten, ondernemend, nuchter, gek met mijn vrienden en op eten maar bovenal moeder en fotografe. Een korte samenvatting van mij.

About Rianne

Samen met mijn vriend en opgroeiende bijna puberzoon woon ik in Ermelo, een plaatsje op de Veluwe en werk ik vanuit huis of Amsterdam. Inmiddels 30 jaar oud, een levensgenieter maar ook zeker een harde werker.

Bruiloften fotograferen is mijn mooiste vak, ik vind het geweldig om voor je aan de slag te gaan en van jouw bruiloft een prachtig, beeldend verhaal te maken.

Avontuurlijke thema feesten, trouwen in het bos of op het strand, bohemian bruiloften in een druivenkas; ieder bruidspaar is uniek en dat maakt elke bruiloft weer een nieuw feestje. De wereld zien doe ik graag en reizen is een prachtige bijkomstigheid van mijn werk, ook al haal ik net zoveel plezier uit het fotograferen van een Nederlandse dan Italiaanse bruiloft.

Mijn werkwijze is ontspannen en vrij en ik maak meestal gebruik van natuurlijk licht. Meer over mijn werkwijze vind je binnenkort hier en daar lees je ook wat andere bruidsparen van mijn vonden.

Mijn bruidsparen kenmerken zich niet door één stijl maar delen wel allemaal in enthousiasme, liefde voor familie en vrienden en houden van unieke locaties.

Family

 

 

Instagram

Instagram