about rianne

Losbol, zonnetje in huis, enthousiast, koffieverslaafde, liefde voor tuinieren en planten, ondernemend, nuchter, gek met mijn vrienden en op eten maar bovenal moeder en fotografe. Een korte samenvatting van mij.

About Rianne

Samen met mijn opgroeiende bijna puberzoon woon ik in Ermelo, een plaatsje op de Veluwe en werk ik vanuit huis of vanuit Amsterdam. Bijna 30 jaar oud, een behoorlijke levensgenieter maar ook harde werker.

Bruiloften fotograferen is mijn mooiste vak, ik vind het geweldig om voor je aan de slag te gaan en van jouw bruiloft een prachtig, beeldend verhaal te maken.

Avontuurlijke thema feesten, trouwen in het bos of op het strand, bohemian bruiloften in een druivenkas; ieder bruidspaar is uniek en dat maakt elke bruiloft weer een nieuw feestje. De wereld zien doe ik graag en reizen is een prachtige bijkomstigheid van mijn werk, ook al haal ik net zoveel plezier uit het fotograferen van een Nederlandse dan Italiaanse bruiloft.

Mijn werkwijze is ontspannen en vrij en ik maak meestal gebruik van natuurlijk licht. Meer over mijn werkwijze vind je hier en daar lees je ook wat andere bruidsparen van mijn vonden.

About Rianne

Mijn bruidsparen kenmerken zich niet door één stijl maar delen wel allemaal in enthousiasme, liefde voor familie en vrienden en houden van unieke locaties.

Family

De afwisseling tussen interieur / bedrijfsfotografie en bruiloften vind ik heerlijk. Ik heb een voorliefde voor stijlvolle authentieke interieurs en maak vaak in de winter bedrijfsreportages.

Zijn jullie enthousiast of lijkt het je leuk om een keer kennis te maken? Vul dan het formulier in op de contact pagina of stuur een mailtje!

X, Rianne

Instagram

Instagram